Sponsoring

Wij zoeken sponsoren! Zonder sponsoren is het festival niet mogelijk!


De tweede editie van het Bonte Schaap Festival is op zondag 11 juni 2023. Na het succes van de eerste editie afgelopen juni is de organisatie alweer volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe jaar. BIZ/Centrum Rheden, Ondernemend Rheden De Steeg (ORDS) en de Rhedense Schaapskudde zijn de initiatiefnemers.

  

Het lokale karakter is belangrijk voor het evenement. Ook oude ambachten zijn welkom op het Bonte Schaap Festival. Via de website is het mogelijk om je aan te melden en een kraam te huren. Het evenement zal plaatsvinden in ons centrumgebied, te weten de Groenestraat, het rondje richting het Mr .B. van Leeuwenplein en het grasveld voor de kerk. Het Bonte Schaap Festival wordt een feest voor én door het dorp Rheden met de ambitie om uit groeien naar een mooi regionaal evenement.

 

Wij bieden u verschillende sponsorpakketten aan waarmee u uw bedrijf onder de aandacht kunt brengen. Zowel in aanloop naar het Bonte Schaap Festival als op het evenement zelf.

Uw bedrijf wordt in de aanloop vermeld op diverse digitale media en op de festivalpagina in de Regiobode. Tijdens het evenement kunt u denken aan naamsvermelding op één van de pleinen, of vermelding van logo op diverse banners.

Ook bent u natuurlijk vrij om een eigen in te vullen bedrag te sponsoren.


* bedragen zijn excl. BTW

Let wel; een evenement van deze omvang, waarbij onze gehele gemeenschap is betrokken, kan gewoonweg niet zonder sponsoren. Daarom hopen wij dat u het sponsorschap van ons festival onderdeel wilt laten zijn van uw bedrijfsbeleid inzake maatschappelijk verantwoord ondernemen waarbij u bovendien ons dorp ondersteunt. Uw sponsoring staat garant voor een grotere bekendheid bij de lokale én regionale bevolking en een nog beter imago van uw bedrijf binnen onze gemeente.


Wij kijken er naar uit u als sponsor van ons festival te mogen aankondigen.


Uw aanmelding & pakketkeuze kunt u mailen naar:  info@bonteschaapfestival.nl


Hier kunt u ook terecht voor eventuele vragen of opmerkingen.

 

Ook sponsor worden?

We kunnen alle sponsoring goed gebruiken en verwelkomen u graag als sponsor van het festival!


Mail ons voor de mogelijkheden op info@bonteschaapfestival.nl