Sponsoring

 

 

 

 sponsoring

 

 

Wij bieden verschillende sponsorpakketten aan waarmee u uw bedrijf onder de aandacht kunt brengen. Zowel in aanloop naar het Bonte Schaap Festival als op het nieuwe festival zelf.

In aanloop naar het evenement kunt u denk aan vermeldingen met logo op digitale media en kranten/flyers. Tijdens het evenement kunt u denken aan naamsvermelding op één van de pleinen, of vermelding van logo op banners.

 

Wij hopen dat u het sponsorschap van ons festival onderdeel wilt laten zijn van uw bedrijfsbeleid inzake maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit staat garant voor een grotere bekendheid bij de lokale en regionale bevolking en een nog beter imago van uw bedrijf binnen onze gemeente.

Ook is het Bonte Schaap Festival op zoek naar een hoofdsponsor. Deze sponsor zal o.a. als enige goed zichtbaar vermeld worden op de dag zelf en bij alle reclame-uitingen over het schapenscheren door de Rhedense Schaapskudde.  Verder maken we samen met u een pakket op maat dat past bij uw bedrijf en waar u met uw bedrijf voor staat. 

Wij kijken er naar uit u als sponsor van ons festival te mogen aankondigen. Uw aanmelding & pakketkeuze kunt u inclusief uw bedrijfslogo mailen naar:  info@bonteschaapfestival.nl

Hier kunt u ook terecht voor eventuele vragen of opmerkingen.Veel dank aan onze sponsoren! Zonder hen was het festival niet mogelijk!

Hoofdsponsoren: